• Aktuálny oznam o zmene prevádzky

          • Vážení rodičia, milí žiaci.

            Od zajtra 27. 1. 2023 bude obnovená prevádzka murovaného pavilónu. Triedy, ktoré sa vyučovali v dočasných priestoroch sa presťahujú do tried v murovanom pavilóne.

             

          • Aktuálne uznesenia z Rady školy

          • Vážení rodičia a milí žiaci, 

             

            Na základe  rozhodnutia  a uznesenia Rady školy a krízového štábu zo dňa 18.1.2023 a po predchádzajúcom overovaní aktuálnej existencie metodiky / usmernenia, ktorým by sa mali refundovať zvýšené náklady na energie pre školy a ostatné verejné budovy sa naďalej bude vyučovať v náhradných priestoroch školy . 

            V týchto priestoroch je  momentálne lacnejší  zdroj vykurovania, ktorý predstavuje  šetrenie  verejnými prostriedkami a nevytváranie dlhu. Keďže do dnešného dňa ešte nie  je  vydaná smernica  MŠ , podľa ktorej sa bude postupovať pri refundácii dotknutých subjektov vrátane škôl, musíme zabezpečovať vyučovanie  v priestoroch, ktoré sú pre nás a pre našu obec  ekonomicky prijateľné. 

            Preto Vás opäť prosíme o trpezlivosť pri riešení  tejto situácie.

            V tomto období ešte dolaďujem drobné nedostatky, medzi ktoré patrí aj to, aby každý ročník mal svoj  samostatný, optimálny a funkčný priestor bez rušivých vplyvov. 

            Akonáhle budeme mať relevantné informácie z MŠ, budeme Vás včas informovať.

             

            Za pochopenie Vám ďakujeme.